Om Fyrfotingarnas Geckos.

Fyrfotingarnas Geckos är en uppfödning i hemmamiljö på hobbynivå. Vi är medlemmar i Sveriges leopadgeckoförening SLGF och föder upp våra leopardgeckos enligt föreningens riktlinjer.

Fyrfotingarnas Geckos startade år 2004. Planeringen och inriktningen på olika morpher har förfinats och ny avelsdjur köps in då och då. Vi föder idag upp ca 15st ungar per år, både för vidare avelsarbete och till försäljning. Fyrfotingarnas har även en mindre uppfödning av Dvärgskäggagamer med separat hemsida.

Att köpa en geckounge från Fyrfotingarnas Geckos.
Ungarna säljs vid en vikt på 15 gram eller mer. Ungen är flyttklar när den äter och ömsar som den ska, att vikten är uppnådd ger ungen en bättre förutsättning i det nya hemmet. Vi säljer friska och välmående ungar. Det går bra att boka ungar redan vid kläckning, vi har även en väntelista på vissa morpher så kontakta oss gärna tidigt. Ungarna säljs alltid med köpekontrakt. Kalk kan fås med vid köpet om man ej har det hemma sedan tidigare.

Bokning sker i första hand via mailkontakt. Vid bokning lägger du som köpare en handpenning på 50% av köpesumman, detta är en garanti för både dig och mig och i och med detta tas ungen bort från försäljningssidan. Observera att handpenningen ej betalas tillbaka om du skulle ångra dig!

Kontakta gärna Fyrfotingarnas Geckos per mail med ev. frågor, intressanmälan m.m. För skötselråd besök gärna SLGF:s hemsida